rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

Sunday, November 28, 2010

Dua petang di Expo Cheng Ho

2 ptg????~ apakah??

25 11 2010

Di BK

: ok, macam mane? nak gi expo esok ke hari ni?
: esok lah, malam ni kan ada kelas. nanti penat pulak..
: eh, boleh je nak gi sekarang. kite gi terus la.
: jap eh, telefon kawan yg jadi volunteer kat sana jap, kalau2 hari ni ada pape..
: ok, hari ni ade pertunjukan Shaolin Kung Fu Master dan Akrobatik...
: jom, pergi slalu lah, mesti syok... huhu
: ok, set... 2 teksi...

Di Expo Cheng Ho.. (tempat kejadian)

Makan dulu, solat pun dulu jugak.. (habis, sekarang?! huhu)
Jalan punye jalan, jam nak dekat pukul 3 ptg... so, pertunjukan nak mula dah...

: Jom la gi dekat Astaka, nak masuk stadium..
: Astaka dekat mane?
: U go straight and don't belok2... hahahaha

Ok, pertunjukan dah mula...

: Clap ur hand to these handsome boys!!!~
: (mengharap betol org tepuk tgn... hohoho ;D )


video

(asif, kualiti video x berapa elok... biasa lah, tak mampu lah nak beli kamera mahal2.. huhu)

sedikit perkongsian dari we all untuk u all... enjoy tak?? nak lagi??
(tak nak pun.. haha)


26 11 2010

Pergi lagi Expo... waahhh, memang kaki jalan betul la diaorang ni.. (kaki memang utk jalan pun an, huhu)
Kali ni, kita gi tengok pameran pulak... jom pusing2 semua pameran...


View dari jauh...


Depan China Pavillion...


fokus kat pedang tu... pedang betul tau...

Alkisahnya....
: can i???
:oh, boleh2...
: laaa, boleh cakap melayu ghupenye..haha





: nak gi pameran psl Cheng Ho plk...
: adoyai, penat nye...
: xpe2, jom sambung lagi.. ada banyak lagi oh... :D






Al-Qur'an terpanjang...



Al-Qur'an bertatahkan emas...
tak de security pun.. :O wow!!!


Ni dia Cheng Ho kita.. amacam?? ada berani??~ hoho





Ok, macam mane.. boleh la kan... huhu.. benda berharga yang kami dapat, ilmu dengan pengalaman.... memang best giler lah.. penat tu belakang kire lah... cewah, hoho...

Subhanallah, moge setiap langkah kite mendapat Mardhatillah..insyaAllah...

Untuk gambar atau info yang best pasal Expo ni, boleh la tekan kat sini , kat sini pun boleh jugak.



p/s: sedikit perkongsian tentang aktiviti muslimat majmuah ni.. asif jika ada kekurangan..
syukran jazilan =)

0 comments:

Post a Comment